Снаа подарува свекрва – Оглас каков што немате виденоНа еден форум неодамна се појави оглас кој стана хит во регионот. Женско лице, кое од разбирливи прилини не го открива својот идентитет, објавува дека подарува, ни помалку ни повеќе туку – свекрва.


Духовитата снаа, свекрвата ја опиша како автомобил, а кои се нејзините карактеристики прочитајте на следната страна.

Страни: 1 2