Слатки тајни за врвен секс со кои паровите знаат да ја одржат страстаДа се одржи страста во врската не е лесна задача, но на некои тоа и тоа како им успева. Со овие неколку тајни на мајсторите на долгорочна страст, погрижете се желбата за секс да биде појака…
Партнерите кои и’ покрај долгата врска не ги тргнуваат рацете еден од друг, уживаат во страста токму затоа што тоа го прават често, покажуваат истражувањата.
Колку почесто водите љубов, толку полесно ќе се опуштите, подобро ќе го запознаете телото на партнерот и побргу ќе се ускладите, тврдат психолозите.Но, за да желбите станат пракса, предиграта треба да се започне пред да дојдете во креветот.
За да се опуштат и препуштат на уживањето, жените мораат да ги имаат задоволени сите сетила. Поради тоа е најдобро да се започне со миризлива купка, да ја заведете со вкусни залачиња и бакнежи, а дури потоа да тргнете во натамошни истражувања на нејзиното тело во спалната соба.
Непрекинатата промена на положбата може добро да изгледа на филм, но ако врската е на почеток, „запрете“ и прво откријте го она што навистина го сака.
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3