Скриена камера: малото бремено девојчеВо денешно време се повеќе млади девојки стануваат мајки.


Значи, кога една жена ќе види едно бремено девојче кое има потреба од помош во паркот, нејзината загриженост е очигледна. Што се случи кога ќе се појави таткото?

Погледнете го видеото: