Сите зборуваат за фотографиите на овие мајки – видете зошто!Австралиската блогерка и мајка на 4 деца, Констанца Хол стана исклучително популарна на интернет со една своја фотографија. Таа е позната по тоа што ги дели работите такви какви што се и последната нејзина публикација на Фејсбук не прави исклучок.


Фотографијата која таа ја објавува покажува што всушност значи да одгледуваш близнаци дома.

Само за неколку часа, фотографијата им се допаднала на повеќе од 21 000 луѓе, а многу мајки ги споделуваат своите креативни трикови со кои хранат близнаци.


“Мојот сопруг го сними тоа минатата недела”, коментираше Сара Кун, додавајќи фотографија, на која таа го храни едното дете со ногата.

fotkabebe2