Сите ја знаеме по оваа фотографија. Погледнете како изгледа денес Кристина


Кристина Поптрпева уште во 2016тагодина се покажа како најталентирана меѓу 50-те девојки. Таа тогаш заедно со претставничката на Канада, со исто толку поени, ја подели титулата Мис Талент на Мис Глоуб.

На изборот Кристина го претставила својот талент за пеење.

Таа е манекенка и модел во модното студио Црнокрак и има учествувано на повеќе интернационални избори за убавина на кои има освоени бројни награди.