Сите ги сакаат жените Риби во хороскоп бидејќи тие …Сите ги сакаат жените Риби, бидејќи:


1. Тие се забавни. Жената Риби ќе го направи животот интересен. Никогаш нема да ти биде досадно со неа. Таа го гледа светот со очите на детето. И во тоа се крие шармот нејзин. Способна е да изненадува постојано и од сето тоа. Таа е во можност да ја види необичната во обичните. Таа е способна да живее вистински. И ги добива другите зад себе. Со жената Риби се чувствувате млад, повеќе енергичен, посреќен. Таа ќе те потсети како да се забавуваш, вистински, од срце, без инхибиции – и без да размислуваш за тоа како изгледаш во очите на другите, без да размислува за својата возраст, без да размислувате за ништо …

Страни: 1 2 3 4 5 6 7