Си ја избричи главата: Злобната ќерка од Парампарче ги изненади гледачитеАктерката која ја глуми злобната ќерка Хазал во хит серијата на Сител, Парампарче, има 18 години, се вика Алина Боз и е една од младите надежи на Турција во глумата. Родена е во Русија и глуми од детството.


Еве како изгледа во реалноста:

paramparceglava2


Извор: srekja.mk