Што значи да имаш Шкорпија во твојот живот: Какви лица и души имаат овие водни знаци?!Шкорпијата е страстен љубовник и лојален другар. Таа ќе ве заштитува и брани во секој миг. Спаѓа во категоријата водни знаци, што ја прави емотивна личност и ѝ помага да се прилагоди во својата околина.


Одредени особини како што се истрајноста, решителноста, одлучноста, жестокоста и моќта, се јавуваат кај сите шкорпии. Тие се страсни, со многу интензивни чувства, на моменти повлечени во себе, анализирајќи ги задоволството и тагата кои животот ги носи. Шкорпијата е фиксен знак, кој стои цврсто на земја и има огромно разбирање за другите луѓе. Умее да ги држи ситуациите под контрола и да ги коригира работите, со цел да воспостави ред и мир.
Во потрага по вистината

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13