Што значат соништата кои постојано се повторуваат?1. Сонувате дека сте голи? Запрашајте се која ситуација во животот претставува искушение? Која ситуација предизвикува страв од она за кое не сте подготвени? Научниците советуваат по таквиот сон да размислите од што се срамите.


2. Доколку сонувате дека умирате, вашата потсвест ви праќа јасен знак дека е време некои стари делови од вашата личност да „умрат“. Време е некои работи во вашиот живот да се променат и да се прилагодите на нова фаза во вашиот живот.

3. Не можете да разговарате со некого или телефонската слушалка не работи? Голема е веројатноста дека имате проблеми во комуницирањето со другите околу вас. Обидете се размислите со кого не сте во добри односи и отворено разговарајте.


Страни: 1 2 3