Што ви помага за да не завршите брзо?Нашите дедовци пак откриле дека во комбинација со Бабини заби и трн, тој е најмоќната вијагра и одличен извор на енергија.


Мурсалски чај – За прв пат билката е откриена на Шар Планина, од каде потекнува и латинскиот назив Sideritis scardica.

Освен што дава многу сила, Мурсалскиот чај содржи сериозни количества калиум и цинк – едни од најважните елементи од кои зависи квалитетот на спермата, потенцијата и половата издржливост. Нашите предци пак го нарекувале “Чајот на долговечноста”.


Страни: 1 2 3 4