Што ви помага за да не завршите брзо?Што друго може да помогне?


Магарешки трн – Тоа е другата популарна билка која расте во Европа, Северна Африка, Азија, Македонија, а подоцна е пренесена во Северна Америка и Австралија.

Таа е позната во целиот свет со своето благопријатно дејство врз потенцијата и половата моќ. Освен тоа помага за обновување на силите на организмот и го зголемува тонусот на мазната мускулатура.


Кантарион – Тој е еден од најмоќните афродизијаци. Особено корисен е при предвремена ејакулација и делува благопријатно еднакво како на мажите така и на жените.

Научници од целиот свет долго ги истражувале својствата на жолтиот кантарион и не ги оспоруваат неговите квалитети.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4