Што вели хороскопот за вашиот брак: Кој хороскопски знак ви треба, а од кој да бегате?!Некој е повеќе посветен на кариерата, други пак на семејството, некои забораваат на нежност во бракот, а некои дејствуваат на страна. Дознајте каков е вашиот хороскопски знак во бракот и кој најмногу ќе ви одговара.


Овен

Машките овни се многу мажествени и лесно се одлучуваат за брак. Не бегаат од одговорност и сакаат да бидат доминантни. Покрај себе сакаат да имаат убава и паметна жена, која ќе им даде доволно слобода. Честопати се случува дополнително задоволство да бараат надвор од домот.


Женските овни секогаш ќе ги поддржуваат амбициите на партнерот, бидејќи покрај себе сакаат да имаат успешен маж. Тие ги исполнуваат сите свои брачни обврски, но не сакаат да се откажат и од сопствените интереси. Жената-овен е многу активна и секогаш е добро организирана. Склона е на љубоморни испади.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12