Што велат ѕвездите – Кој хороскопски знак е најголемиот журкаџија?!Верувале или не, ама хороскопскиот знак одредува како се забавувате.


Прочитајте што велат ѕвездите околу тоа:

Овен


Овенот е првак за смислување на лудости и забавни игри, ќе му биде досадно ако вечерта нема возбудлива завршница и правење на нешто тотално откачено, како што е правење склекови во 3 навечер, фрлање петарди, трка со автомобили, или испровоцирана голема расправија.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12