Што треба да знаеш, ако имаш врска со СтрелецТие се несовесни

Да, овие луѓе можат да бидат и многу неодговорни. Тие имаат тенденција да се впуштаат во авантури кои кријат ризик. Стрелците живеат на принципот дека животот е краток и треба да бидат доживеани на максимум, инаку нема смисла да постоиме.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9