Што треба да знаеш, ако имаш врска со СтрелецТие се непопустливи

Овие луѓе, ако веруваат во некаква теза, никој не може да ги обесхрабри. Причината е дека тие се доста независни, тврдоглави, итри и егоцентрични и не сакаат да си ги признаат грешките. Тргнат ли во некоја насока, ништо и никој не може да ги запре.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9