Што треба да знаеш, ако имаш врска со СтрелецТие се неконзистентни

Стрелците се тешки за декодирање. Тие се премногу неконзистентни и понекогаш е тешко да ја следите нивната мисла и да се објасни нивното однесување. Покрај тоа, тие се непредвидливи. Овие луѓе не ги сакаат плановите, особено долгорочните.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9