Со што тој се разликува од останатитеАко понекогаш имате сомнежи дали вашиот партнер е вистинската личност за вас, постојат некои работи на кои може да се убедите дека тој навистина е посебен. Тоа се работите, благодарение на кои тој се разликува од другите мажи и кои докажува дека тој навистина е достоен за твојата љубов.


Вие сте вистинска среќница, ако имате човек до себе, кој ќе одговара на сите или скоро сите од следниве критериуми.

Еве и кои се најчестите нешта по кои се разликува Вистинскиот од другите мажи:


1. Тој знае како да ве направи среќни.

Ако Вашиот пријател секогаш знае како да ве натера да се насмевнете и да ви вдахне храброст во тешки моменти, тогаш тој дефинитивно заработува. Со него нема како да сте лути за долго, бидејќи умее да ве смирува и да ве тера да се чувствувате повторно смирени. Една од најголемите дарови на господинот „Специјален“ сепак е во неговата способност да ве натера да бидете посреќни отколку што некогаш сте биле пред тоа. Како да е волшебник, чиј главен трик е да работи за вашата среќа.

2. Имате силна врска меѓу себе.

Се разбира, има многу луѓе кои нешто значат и за кои ви е грижа. Ако некој ваш близок пријател се вознемири, ќе сакате да го натерате да се чувствува подобро. Ако вашиот сакан сепак е тажен, ќе страдате исто како и тој.

3. Тој има магична меморија.

Тој се сеќава сè за тебе, без разлика кога се случило. Тој ќе запамети тоа што сте носеле на првиот состанок и кој филм сте го гледале прв пат заедно.

4. Тој ве разбира.

Кога се шегувате добронамерно со него, тој никогаш не би ви се налутил. Покрај тоа, овој маж ве познава толку добро што е свесен за начинот на кој мислите и реагирате како целина. Тој ја разбира вашата природа и понекогаш нема потреба да му кажувате нешто, бидејќи тој го разбира дури и вашиот израз или поглед.

5. Тој знае како да води балансиран живот.

Вистинскиот маж е свесен дека вие сте доволно независни за да се грижите за себе, но секогаш е во пресрет, кога ви треба помош. Некако тој успева да го најде вистинскиот баланс за да ве направи среќни.

6. Хемијата меѓусебно ви е силна.

Кога тој се приближи до вас или ве бакнуваат тоа е различно со сè што некогаш сте доживеале. Дури и кога само седите еден до друг, вие сте привлечени од вашиот омилен. Покрај тоа вие се чувствувате толку удобно во негово друштво така што не се плашите да бидете сами.