Што тој никогаш нема да ти признаеЗа своето слободно време


Јас сакам да бидам сам. Не засекогаш, не секој ден, но дефинитивно им е потребно доволно простор и самостојно време. Тие ги обожуваат ноќите и излегувањата со другарите, гледање натпревари и дружење со пиво и скара. Малку простор за дишење не значи дека не им значите и дека не го ценат времето поминато со Вас.

Страни: 1 2 3 4 5 6