Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиСтрелец
Нервниот и циркулаторниот систем имаат исклучително значење за овој знак, затоа и токму таква диета треба да се почитува – која ги зајакнува. Дозволена е познато количество храна од животинско потекло, но алкохол не се препорачува. Лесните појадок во попладневните часови се подобри од обилно јадење. Многу корисна е прошетката по вечерата, но последното јадење мора да биде долго пред спиење.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12