Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиСкорпија
Скорпионот треба да избегнува зачинета, возбудувачка и мрсна храна. Најдобра диета е онаа која помага за зајакнување на крвта: млеко, житни култури, но во никој случај животински производи и алкохол.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12