Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиВага
Луѓето од овој знак имаат потреба од лесна диета: риба, дивеч, млеко. Секоја храна која содржи шеќер, скроб и бирен слад, треба да се избегнува. Добри за исхрана се житните производи и јајцата, а употребата на алкохол – да се исклучи. Студената вода е одличен пијалок наутро после и навечер пред спиење.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12