Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиДевица
Диетата е особено важна, ако исхраната треба да е редовна, а самата храна – добро подготвена. Неопходно е да се консумира овошје, млеко и се што ја регулира работата на цревата, но во умерено количество. Производи кои ги вознемируваат цревата, да се избегнуваат и да се јаде само едноставна, добро подготвена храна.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12