Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиЛав
Ова е витален знак. Најдобра диета е онаа која ја подмладува крвта и го зголемува бројот на црвените крвни зрнца. Треба да се избегнува зачинета и возбудувачка храна и цврсто да се држи до редовни, хармонични навики. Се препорачува вегетаријанска исхрана.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12