Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиРак
Хранливата исхрана кај луѓето под знакот на рак треба да е особено добра при што ќе се избегнува храна која предизвикува гасови или печење во стомакот. Алкохолот и пивото се непожелни. Многу е корисна чаша студена вода на гладно пред спиење. Не се препорачува храна од животинско потекло, најдобра диета се рибите, житариците, млекото. Најмногу штетни се слатките.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12