Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиБлизнаци
Ова е мисловен знак на кој е потребна секаква мозочна храна, која помага во изградбата на нервните клетки и за зголемувањето на хемоглобинот. Храната од животинско потекло може да се употребува еднаш дневно во умерено количество. Пожелно е да се консумираат овошје и млеко и да се избегнуваат тешки хранива.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12