Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиБик
Бикот треба да знае дека не смее да се употребува зачинета храна, која доведува до дебелеење. Храна од скроб и брашно исто не се препорачуваат. Алкохол може да се употребува умерено, со исклучок на пиво. Сокот од лимон е корисен за грлото.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12