Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиРиби
За рибите треба крајна внимателност и умереност, зашто многу видови хранива им штетат. Треба да се избегнува алкохол, да бидат умерени во храната и пиењето. Потребно е да консумираат риба, млеко, храна од пченица и секакви јадења кои ја зајакнуваат крвта.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12