Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиВодолија
За овој знак е потребна диета која го поддржува мозокот и нервите, а исто така и храна која помага за циркулација на крвта. Храната од животинско потекло може да се употребува еднаш дневно; за општото здравје се користи риба, млеко и житни растенија.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12