Што според хороскопскиот знак да јадеме за да бидеме здравиЈарец
Поради студената природа на овој знак се препорачува месна исхрана, како и храна која дејствува на крвта и го зголемува бројот на црвените крвни зрнца. Може да се пие пиво во умерени количини, потребни се различни јадења и пијалоци кои ги стимулираат природните функции на телото.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12