Што се случува со твоето тело ако не се капеш?
Што ќе се случи ако не се капете секој ден? Океј, 2-3 дена не се проблем, но потоа работите стануваат груби. И мирисот на телото не е единствениот проблем.

Погледнете на следната страна некои прилично непријатни работи што се случуваат со вашето тело ако не истурите вода неколку дена врз вашето тело.


Продолжува на следната страна:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9