Што сака тој во креветот според годините? | Lady

Што сака тој во креветот според годините?


Залезот на сексуалноста – по 50-тите

Факт е дека кај повеќето мажи над 50 години либидото слабее. За да го надоместите недостатокот на страст, внесете во интимните односи повеќе блискост. Гледајте го во очи за време на орален секс или  фатите го силно за раце за време на оргазам.

Немојте да се жалите постојано, бидејќи во вас ќе ја открие сликата на сопствената старост. Внимавајте, не заборавајте и на себе. Одржувајте се, бидете чисти, уредни, прекрасни. Зрачете со зрела и убава енергија, каква што постои во овој дел од животот. Правете го она што ви се допаѓа. И  терајте го да се чувствува како херој. Ако нема иницијатива од негова страна да ве изведе на прошетка или на кино пример, направете го тоа  вие, но така што и тој ќе земе учество. Не заборавајте, децата ви се големи, имате повеќе време еден за друг и воопшто нема да е лошо, ако се искористат овие бесценети моменти на среќа за двајцата.

Извор: vostip.mk

Страни: 1 2 3