Што предвидуваат ѕвездите за април 2015За јарците април ќе биде исклучително погоден за нови професионални иницијативи. Дополнителните квалификации ќе им помогнат да ја подобрат ситуацијата на работа.


Водолиите е добро да се оддадат на спорт и прошетки во природа. Втората половина на месецот ќе биде поволна за отпочнување на нов проект.

За рибите, април ќе биде успешен месец на професионален, материјален и личен план. До средината на месецот важно е да се следи строга програма за работа, за да се запазат роковите.


 

Страни: 1 2 3