Што предвидуваат ѕвездите за април 2015Девиците ќе имаат среќа во реализација на активностите во материјалната сфера. Приходите ќе им се зголемат.


Вагите треба да уживаат целосно во очекуваните велигденски празници, за да се справат со предизвиците во службата.

Време за осмислување на деловните обврски е месецот април за Скорпионите. Објективноста ќе ви помогне да се надминат тешкотиите.


Стрелците ќе склучат нови договори, што ќе им носат поголеми приходи. Имаат потреба од одмор, бидејќи досега ги занемарија симптомите на хроничен замор.

Страни: 1 2 3