Што предвидуваат ѕвездите за април 2015Во овој месец, веќе пролетен, ѕвездите се благонаклоните кон сите ѕвездени знаци и ветуваат доволно време за одмор и решавање на одамна појавените проблеми.


За овенот сега е вистинско време за стабилизирање на финансиската состојба. Нив им претстои патување и заслужен одмор.

Биковите се на прагот на ново љубовно поврзување. Им претстои промена во домот.


Близнаците ќе реализираат голем дел од своите идеи во април. Во втората половина на месецот очекувајте настани и состаноци кои ќе ви донесат многу позитивни промени во вашиот живот.

Патувањата во април за Раковите ќе имаат позитивен ефект врз нив. Им претстојат преговори, во кои треба да го задржат деловниот тон, за да имаат успех.


Лавовите ќе имаат шанса за кариерен развој. Април е месец во кој треба да се посветите на развојот на професионални вештини, за да имате успех.

Страни: 1 2 3