Што прават хороскопските знаци откако ќе останат без секс? Јарците се ненаситни, рибите се често …Овен


Страстните Овни се ненаситни зависници од секс, така што дури ниту најкраткиот период на апстиненција не е прифатлива опција за овој знак. За почеток се тешат со порно филмови и со литература, но дури тогаш полудуваат и стануваат нервозни и жестоки.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12