Со што ни одат мажите најчесто на нервиГо сакате, го мразите … но не можете да го игнорирате. Да, станува збор за мажот на вашиот живот. Еве и со што мажите заработуваат надвор од рамнотежа кај своите половини:


1. Големо его

Тој е секогаш во право. Може да обиколувате со автомобил 2 часа и да не ја наоѓате наведената адреса, но нема да ви дозволи вие да го движите. Тој знае каде оди.


2. Селективна меморија

Тој сепак ќе ја заборави вашата годишнина, но памети во колку часот е натпреварот од неговиот омилен спортски натпревар.

3. Зјапа во женската анатомија … и тоа на туѓата!

Да, тој е со вас и ве сака и сепак ве нервира дека постојано ги гледа силиконските гради на девојката на лежалката отспротива.

4. Чувството за сопственост

Мажите обвинуваат жените дека се љубоморни, но ако нивната жена спомене друго машко име, дивината излегува на виделина.

5. Прекумерна загриженост, се граничи со проверка

И на вас ви недостасува, но не треба да ви ѕвони на секои 15 минути. Тоа е “големото бебе” што сака постојано внимание.

6. Пријателите пред сè

По бракот приоритетите се преуредуваат и нема ништо чудно дека жените сакаат да се во прв план. Некои господа сепак сметаат дека уште се ергени. Која жена би сакала да биде поместена за некој пријател?