Што ни кажува дека ова е вистинска љубовМоќта и влијанието на љубовта се како моќен наркотик. Љубовта може да ” го запре времето “, но само за двајца луѓе кои навистина сакаат. Таа може да ” нахрани ” човек повеќе од било која друга храна. Секоја жена и секој маж се чувствуваат целосно исполнети, кога сакаат и се сакани.

Има разлика сепак помеѓу само љубов и вистинска љубов. Вистинската љубов нема крај. Таа е како виор, која го покренува човекот и која никогаш не го ослободува целосно. Вистинската љубов останува со луѓето кои допреле до неа.

1 . Со партнерот се чувствувате како дома – повеќе пријатно и удобно, отколку кога и да било во текот на целиот свој живот.

2 . Се смеете без причина во текот на денот или пак си потпевнувате некоја песна .

3 . Го сакате партнерот подеднакво, без разлика дали во моментов тој е среќен, тажен, депресивен, радосен и т.н.

4 . Не е важно колку време ви е потребно да учите или да се учите на нешто – ќе уживате да го поминете со својот партнер/ка .

5 . Сакате да споделувате храна со љубениот .

Страни: 1 2