Што не знаеме за мажитеМажите се од Марс, жените од Венера, едните велат дека не ги разбираат другите и секој си го смета својот пол за посилен, но спротивностите секогаш се привлекуваат.

И сепак кои се работите кои не ги знаеме за спротивниот пол?


Еве неколку интересни факти:

Мажите со повисок тестостерон преферираат самодоволност пред сексот со партнерот. 75% од мажите секогаш добиваат оргазам за време на секс.


Просечната големина на машкото достоинство е 14см.

Мажите исто така имаат млечни жлезди и можат да произведуваат млеко.

Од друга страна, пак, за жените е докажано дека се најпривлечни за време на овулацијата.

Дури 29% од жените добиваат оргазам за време на секс. За сметка на тоа, жените не можат да страдаат од далтонизам.