Што не треба да грешите повторноГрешките се нешто лошо и нешто убаво истовремено. Иако многу пати поради нив страдаме, тие ни даваат неверојатна шанса да научиме нешто и да живееме живот на еден подобар и правилен начин. Тоа е тежок начин за напредување, но секој поминува низ него.

Се разбира, нема како да се заштитите од грешките. Тие се сателит во текот на целиот живот. Она што можете да направите е, сепак, да не ги дозволувате истите грешки повторно и повторно. Бидејќи тоа веќе се граничи со лудост, небрежност или со двете.


Жените се способни да грешат за многу работи. Од виталните прашања кои влијаат на целиот нивен живот до ситни детали, кои исто така би се одразиле лошо на нивното секојдневие.

Еве и кои се грешките кои не треба да ги повторувате во љубовен план:


1. Да планирате одмор во премногу рана фаза од вашите односи

2. Да праќате голи фотографии.

3. Да им кажеш на родителите за него.

4. Да запоставувате пријатели поради него.

5. Да истражувате во неговиот телефон.

6. Да станувате финансиски зависни од него.

7. Да им кажеш на луѓето дека сте наишле на единствениот.

8. Да ја изгубите својата независност.

9. Да поверувате во неговите лаги.

10. Да игнорирате инстинкти.