Што не советуваат астролозите за денеска 21 септември?Овен
Работа: Можно е денес да сте во застој со обврски без ваша вина, па обидете се да се воздржите од конфликти и расправии.


Љубов: Слободните треба да продолжат со дружењето и излегувањето, околу вас има потенцијални многу интересни можности.

Здравје: Зајакнете го имунитетот.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12