Што не очекува во септември според хороскопотОвен
Создадете нови пријатели, но не заборавајте на старите. Не оптоварувајте ги блиските со лични очекувања. Имајте добар однос кон луѓето со кои комуницирате. Искреноста, добрината и дипломатскиот однос ќе најдат поддршка и одобрување.


Важна улога во овој месец ќе имаат како личните, така и бизнис односите. Од нив зависи напредокот. Споделувајте го искуството и знаењето, нема да зажалите. Благодарноста на околината ќе е повеќе отколку што замислувате.

Бик
Треба да правите разлика помеѓу бизнис, пријателство и љубов. Ако ги помешате, ќе си наштетите. Можностите за напредок ќе се доста, ќе се реални и ќе се јасни. Од вас зависи дали ќе се искористат, но за целта треба да се координираат односите. Тешкотии ќе има, но ќе се надминат и предвидат.


Не се продлабочувајте во ситници и најчесто не креирајте конфликти ситуации со луѓето околу себе. Најдобри резултати и добрите вести ќе дојдат неочекувано и тоа е подобро. Не си припишувајте повремени достигнувања, се ќе е плод на тврдокорните напори од еден прилично долг период на време. Чувството дека околината ве цени високо ќе биде највисоката награда.

Близнаци
Распределете го времето, тоа е пари! Мирен период и плоден. Секојдневно ќе никнуваат секакви предизвици поврзани претежно со разни авантури и забава. Не е пожелно да тргнете по оваа динамика, сепак.


Многу поволно за вас ќе биде да ги видите старите задачи, да се обрне внимание на напуштените или “набрзина завршени” активности. Потрудете се да си набавите информации што ви недостигаат пред време.
Не е пожелно да започнувате нови проекти. Размислете ги вашите одлуки главно заради финансиски резултати. Материјалната положба е стабилна и ќе остане таква, ако делувате како тим.

Страни: 1 2 3 4