Што не очекува во октомври според хороскопотПолна Месечина –  16 октомври; ноќ без Месечина – 1 и 30 октомври; Сонце влегува во Скорпија – 22 октомври; Венера влегува во Стрелец – 18 октомври. Направете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот.


ОВЕН – Јавност, други луѓе, партнери за љубов или деловни, ќе се во центар на вашето внимание во текот на месец октомври. За некои од вас, ова ќе биде месец во кој ќе се обидете да се смирите со лице со кое сте се оддалечиле веќе некој период. Но, тоа може и да не оди лесно, посебно ако другото лице веќе ве заменило или веќе нема потреба од вашето внимание. Меѓу другите настани и активности кои ќе ве допрат во текот на месец октомври ќе се нештата кои ќе ги донесе полната Месечина во вашиот знак. Вообичаено, ова носи откривање на некои аспекти од вашиот живот, но овој пат, ова може да биде непријатно, затоа што ќе биде во неочекувано време.


БИК – Работата и секојдневните обврски ќе ве оптеретуваат во текот на месец октомври. Ако спаѓате меѓу „вредните пчелички“, ова нема да биде проблем за вас, па ќе најдете време и за љубов и за дружење. Кон крајот на месецот, ќе бидат актуелни финансиите: оние што ги имате, оние што треба да ги земете од некого или од некаде, и оние што ќе ви бидат обарани да ги дадете. Внимавајте да не ве изигра некој за пари.

БЛИЗНАЦИ – Деца, забава, спорт и уживање е она што ќе ве преокупира во текот на месец октомври. Повеќето од вас ќе имаат потреба од спортување или раздвижување, посебно ако истовремено имате голем број обврски кои треба да се сработат. Ненадејна сума пари ве очекува во деновите околу 19 октомври. Додека сме кај парите, некој од пријателите ќе ве изненади со својот став или однос кон парите, пријатно или непријатно, за секого поинаку. Љубовниот живот, стандардно и без промени во врската. Ако не сте во врска, средба со потенцијален партнер.


Страни: 1 2 3 4