Што не очекува во Февруари според хороскопотОвен


Во текот на февруари, повеќето Овни родени во третата декада на знакот, ќе се чувствуваат одлично олеснување во областа на финансиите и бизнис плановите, воопшто. Сите одложувања и бизнис расплети што ќе ве оптоваруваа во последниот месец, сега ќе си дојдат на свое. Сепак, поддршката од другите ќе фали, и старите долгови ќе се наплатат. Во принцип, работата и финансии се подобрени, и со нив подобро расположение . Ако сте невработени, можност да се започне со работа преку еден пријател доаѓаат. Ако ви се понуди работа во комерцијалниот сектор, а не се предомислувајте. Вашите организациски вештини веќе до крајот на месецот ќе дојдат до израз, и со нив можноста за брзо напредување.

Ако сте зафатени, кон средината на месецот можете да заминете на непланирано патување и да го помирите незадоволството кое го чувствувате последните неколку дена во односот со партнерот. Ако сте осамени, втората недела од февруари ви носи можност за запознавање со нова личност преку пријател. Иако ќе постои разлика во години, оваа средба може да дефинира што всушност сакате. Во одлично расположение, почнувате да кроите нови планови и стекнувате поголема сигурност.


Бик

До 6 февруари под притисок ќе ги завршувате започнатите обврски и должности, по овој период, ќе почувствувате олеснување , ќе се подобри атмосферата и условите на работа. Со задоволстви ќе ја прифатите работата и ќе покажете колку сте подготвени да напредувате. Ако сте невработени или сакате да го смените работното место од 18 февруари одеднаш ќе ви се отворат нови можности и перспективи. Ќе се бара да бидете тимски играч , па внимавајте да се вклопите со колегите. Финансиите значително ќе ви се зголемат до крајот на месецов, а потоа ќе мора да бидете внимателени со трошењето на пари, но не и да бидете измамени во врска со исплати кои што ги очекувате.

Самиот почеток на месецот ќе биде бурен, со караници со партнерот кои ве тераат да се преиспитате, колку давате и колку вредите. Веќе од 7 февруари ќе чувствувате голема промена во себе и потреба за слобода. На партнерот тоа сигурно нема да му одговара, но во моментот сте одлучни да ги ги застапувате своите ставови, дури и по цена на прекин на врската. Потребна ви е промена, па можете да уживате во еден обичен флерт со некого со кого соработувате, долго сте се чувствувале задушени и депресивни, така што секој нов контакт на вас дејствува како освежување . Ако сте слободни, ќе бидете многу поотворени за нови луѓе и дружење. Кон крајот на месецот може да ве потресе средбата со минатото кое никако не можете да го заборавите.

Близнаци

Иако сте се откажале од промена на работата (или на работа), во текот на овој месец ќе бидете во можност да ја промените пасивна состојба на бизнис план, токму во моментот кога мислите дека се пропаднало. Од втората половина на месецот, шансата да работите и да заработите добро, ќе отвори нови планови за следната година. Ако сте вклучени во трговијата или комерцијалниот сектор, овој месец ќе биде одличен .

Со своето нонашалантно однесување сте изгубиле од вид некој на кој што навистина му се допаѓате. Дури и ако сте зафатени, во февруари, нова личност доаѓа во вашиот живот преку вашата работа. Доколку вашиот постојан партнер забележи, самите ќе бидете виновни. Внимавајте на вашите избори. Ако сте слободни, едена млада личност ќе се обиде да воспостави комуникација со вас. Не размислувајте премногу. Опуштете се и уживајте.

Страни: 1 2 3 4