Што не очекува денеска според хороскопскиот знак?!Овен
Работа: За Овенот претстои уште еден напорен работен ден, па затоа треба да ја намалите импулсивноста и по можност разговорите со колегите да ги сведете на минимум, бидејќи можете да кажете нешто што не треба.


Љубов: Слободен Овен, уживајте во дружењето, излегувањето, а можеби и на некоја стара љубов.

Здравје: Чувствителност на долниот дел на грбот, бубрезите.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12