Што најмногу ги возбудува женитеЖените се повеќе софистицирани, кога станува збор за секс. Мажите се повеќе сексуални, бидејќи имаат повеќе тестостерон во нивното тело.


Понекогаш жените не сакаат да имаат секс, се чувствуваат несигурни, не им се допаѓаат или не се чувствуваат сигурни кај својот партнер.

Еве што мажите, најмногу ги возбудува кај жените:


Бакнежи на вратот. Жените имаат потреба од повеќе подготовка пред самиот регуларен дел. Неколку бакнежи на вратот можат да се сосема доволни за да ви обезбедат топла и страсна ноќ.

Атлетска фигура. Жените обожаваат мускулесто тело. Ако имате V-twin грб, најверојатно таа ќе биде луда по вас. Додека женското тело има нежни контури, машкото треба да е аголно и стегнато. Тоа е разликата која жените ја наоѓаат за супер секси. Најдобро е да се стегнете и да започнете да одите на фитнес редовно.


Широки раменици и малку стегнато газе. Жените имаат многу нежни рамена и тоа ги прави примамливи. Тие имаат и пошироки колкови, што им дава нежни облини.

Брадата. Тука станува збор за брада на неколку дена (2-3), а не за густа вегетација типот Дедо Мраз. За жените е многу секси, бидејќи влакната од лицето се должи на машките полови хормони.

Водоводџија. Жените исто така имаат фантазии. Додека мажите мислат за школска униформа и медицинската сестра, жените исто така си имаат предност. Водоводџиите се едни од најпопуларните фантазии на жените, заедно со полицајците, пожарникарите и лекарите.

Арома. Тоа навистина делува многу на жените. Запалените миризливи свеќи исто така фелува одлично кај жените.

Човек во кошула и костум. Едно сако и кошула можат да направат чуда. Не смеете да ја заборавате и вратоврска.