Што може него да го одбие? Ова се жените, за кои мажите не сакаат да се оженат!Секоја жена сонува да сретне идеален маж од соништата и да се омажи за него. Лошото е дека некои жени имаат квалитети, кои повеќе би го протерале мажот, отколку да го натераат да купи прстен и да дадат предлог за брак. Затоа, ако сте во потрага по предметниот г- дин Совршен, тогаш видете кои работи може да го одбијат и да ви ја одземат можноста да се видите облечена во венчаница.

Еве осум типа жени, за кои мажите не сакаат да се женат:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9