Што мисли жената кога за првпат ќе го види гол мажотЖените сакаат да ги гледаат мажите исто толку колку мажите сакаат да ги гледаат жените. Се проверува целото тело на мажот. За разлика од господата сепак, дамите се доста детални и го погледнуваат телото на својот партнер уште подобро. Се разбира, тоа не значи дека жената ќе го шутне мажот, ако тој нема плочки на стомакот, но сигурно ќе ја оцени неговата добра форма.


Се проверува колкав е пенисот на мажот. Не е сосема точно дека дамите сакаат машки атрибути со големи димензии. Вистината е дека тие го прават сексот дискомфортен, а во многу случаи и болен. Дамите се радуваат најмногу на среден пенис. Дури мажот да има мал пенис сепак, тој не треба да се паничи, бидејќи со паника работите нема како да станат подобро.

Таа сака да види ерекција. Ако партнерот на една жена нема ерекција, првото нешто што ќе си помисли дамата е дека тоа е по нејзина вина. Кога жената ќе види дека сепак сето таму долу е добро – нејзината увереност и желба за забава се зголемуваат.


Таа ја гледа реакцијата на мажот кон нејзиното голо тел . Најдобрата награда за една жена, е ако види дека нејзиниот партнер ја сака многу. Нема ништо повозбудливо за дамите!

Што НЕМА да забележи таа? Речиси ништо. Дамите имаат тенденција да забележат ако мажот има тен, бенка на грбот, што бренд долна облека носи тој, какви се неговите нозе и т.н. Господата сепак не треба да паничат, бидејќи и двата пола се далеку поблаги отколку што другите мислат.