Што ќе ви се случи ако нозете ги потопите во јаболков оцетЈаболковиот оцет е одличен начин за да додадете мирис и вкус на салатата, или како дел од некое јадење, но ајде да ги видиме неговите чудотворни ефекти надвор од кујната:


Габи на нозете

Габите предизвикуваат чешање, а јаболковиот оцет може да помогне за намалување на болката и да ги убие габите. Ставете ги нозете во сад со оцет во период од 10 до 30 минути.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9