Што ќе се случи ако немаш секс подолго од една недела?  1. Намалување на самодовербата
    Доколку живеете заедно со вашиот партнер и притоа започнете да имате секс сè поретко и поретко, веројатно е дека нема воопшто да се чувствувате убаво.

Чувството на непосакуваност ќе биде присутно и тоа ќе се одрази негативно врз вашата самодоверба Како што може да се види, сексот не служи само за задоволување на желбите, туку и за подобрување на здравјето. Затоа, гледајте да го имате што почесто – и самите знаете дека вашиот партнер ќе биде пресреќен со овој предлог.


Страни: 1 2 3