Што ќе научите за дечкото откако почнете да живеете заедно


Веројатно си мислите дека знаете што да очекувате од идниот ваш заеднички соживот. Но, не е баш така. Во следните редови подгответе се да дознаете уште многу работи за односот како целина, за домаќинството, за вистинскиот карактер на вашиот омилен, како и за својата сопствена личност.

Еве 5 од работите кои ќе ги научите за вашиот дечко, дури откако заживеете под ист покрив:

1. Вашите родители ќе продолжат да се грижат за вас, но не и неговите.

Родителите на девојките се секогаш малку загрижени кога нивната ќерка треба да живее со маж, за кого не е ниту свршена. Покрај тоа, тие секогаш се грижат, бидејќи знаат дека врз ќерката, ќе се натрупаат еден куп битни одговорности. Од друга страна, родителите на мажот, ретко имаат слични грижи.

2. Разбирање за готвење, хигиена и редење на работите, немаат ништо заедничко со вашето.

Страни: 1 2